top of page

MEUBILAIR IN STEIGERHOUT

Graag stellen wij U ons verhuurprogramma in  STEIGERHOUTEN MEUBELEN voor. Ideaal als het net iets anders mag zijn.

Wilt U een unieke sfeer neerzetten, trendy of Bohemian, het steigerhouten meubilair van Concept Factory zorgt voor een luxueuze, authentieke uitstraling met een bijzondere 'touch'.

De multifunctionaliteit van steigerhout maakt het een ideaal product voor vele doeleinden.

Met een zeer uitgebreid assortiment steigerhouten meubelen profileren wij ons als trendzetter in de BENELUX.

Steigerhouten meubelen huren voor allerhande feesten thuis of op locatie, evenementen, beurzen, modeshows, recepties, bruiloft, communie- en lentefeest, personeelsfeest, enz...

 

Al onze steigerhouten meubelen zijn vervaardigd uit droog steigerhout (9%), opgeschuurd en afgerond met een splintervrije afwerking.

- Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
- Robuust met een warme sfeervolle uitstraling.

Concept Factory biedt U een uitgebreid assortiment steigerhouten bar- en loungetafels, steigerhouten zitmeubelen, tot de volledige inrichting met steigerhouten togen en ontvangstbalies,... Kortom een zeer gevarieerde inrichting voor uw evenement van hetzelfde materiaal.

Ons team geeft U tal van tips om uw feestlocatie in te kleden. Wij denken met U mee naar gelang uw wensen met oog voor detail om uw visie te begrijpen en vervolgens te realiseren.

Anders dan de anderen. Daar houden we van en daar staan we voor!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken. U kan ook bij ons terecht voor persoonlijk advies in ons kantoor te Westerlo.

bottom of page