top of page

SEIZOENSDECORATIE

Ieder seizoen heeft iets moois en bijzonders, zijn eigen sfeer en feesten. Ben je op zoek naar creatieve, innovatieve en eigentijdse decoratie in de sfeer van het seizoen? Concept Factory levert seizoensdecoratie voor horeca, winkeliers, zorginstellingen, bedrijven en evenementen.


Seizoensdecoratie en passende thema elementen creëren een bijzondere omgeving waarin bezoekers, klanten en werknemers zich kunnen ontspannen en genieten.

De seizoenen brengen niet alleen een ontluikende natuur, zonneschijn, vallende bladeren en sneeuw en ijs, maar gaan steeds ook vergezeld van de bijbehorende feestdagen.

 

Naast eventdecoratie en versieringen in de stijl van winter, lente, zomer en herfst verhuurt Concept Factory ook decoraties voor Kerst, Valentijn, Carnaval, Pasen, Sinterklaas, Halloween en nog veel meer!
Jaarlijks terugkerende feestdagen maken dat consumenten vaker gaan winkelen, het zijn tijden waarin men graag uiteten gaat of op zoek naar evenementen in de sfeer van de tijd van het jaar. Dat maakt een goede aankleding van jouw pand, feestzaal of event essentieel. Concept Factory helpt je de juiste toon te zetten

Wat dacht je van torenhoge bomen met Kerst,

vergezeld van betoverende verlichting, reuzegrote candycanes of notenkrakers? Of een compleet decor voor een horroravond met Halloween?

In onze decoratie en styling houden we rekening met de laatste trends van het seizoen en daarnaast staan onze medewerkers voor je klaar om een decor en versiering op maat te ontwerpen. Decoraties die passen bij het seizoen en haar feestelijkheden geven jouw interieur een volledig nieuwe uitstraling, iets moois om naar te kijken en brengen het gevoel van de tijd van het jaar naar boven. Concept Factory geeft je graag een rondleiding door de uitgebreide collectie van seizoensartikelen en staat klaar met advies over hoe je de charmes van het seizoen in jouw bedrijf kunt laten stralen.

bottom of page